13 Kasım 2013 Çarşamba

SÖKE MHP YENİ YÖNETİMİYLE YENİDEN AÇILDI


BİR SÜRE ÖNCE GENEL MERKEZ TARAFINDAN KAPATILAN MHP SÖKE İLÇE TEŞKİLATI YENİDEN AÇILDI

Söke MHP’nin açılış törenine, İl Başkanı Fevzi Köse, İl Yöneticileri, Aydın Ülkü Ocağı Başkanı Ali Özer ve partililer katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan yeni ilçe Başkanı Veysel Öztürk; MHP Söke İlçe Teşkilatı’nın yeni bir azim, yeni bir anlayış ve inançla hizmet bayrağını kaldığı yerden daha ileriye, daha yükseklere taşımak amacıyla görevi devraldığını kaydetti. 

İl Başkanı Fevzi Köse de, Söke İlçe Teşkilatı’nı yeniden kurduklarını, Metin Mutafoğlu ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek;  “Aile içinde görev değişikliği olmuştur. Aydın ve Söke’yi hak ettiği konuma getirmek istiyoruz. Aday olmak isteyen herkese kapımız açık. Sökemizin gelişmesini isteyen hangi görüşten olursa olsun herkesi kucaklamaya hazırız. Biz hizmet için geliyoruz” dedi.

MHP Söke İlçe Teşkilatının yeni yönetimi aşağıdaki isimlerden oluştu: Veysel Öztürk (Başkan), Osman Bilgin, Namık Aktaş, Abdullah Emlek, Fadime Şensoy, Turan Aras, Zekiye Dinkılıç, Ayşe Pisil, Sevtap Narin, Muammer Gülmez, Hasan Toptay, İbrahim Ateş, Alaattin Bulut, Seyfettin Bahadır, Gürsel Karaduman, Ömer Özturlar, Mehmet Eser, Engin İpekçi, Coşkun Cindaroğlu, Bahadır Erdeğer, Çetin Gökgonca, Faruk Özsoydan, Tuğrul Deniz, Mehmet Çavdar, Metin Özat, Ali Küçük, Metin Tuncer, Fatih Aslan, Osman Kurban, Hasan Günal, Aytaç Çaybakan, Faris Özden, Aziz Hanaylı, Ramazan Çelik, Şuayip Sümer, Şahin Yaşar İlhan, Yaver Talayhan, Mehmet Güney, Müslim Aslan, Cüneyt Erden, Cemil Haşılcıoğlu, Kerim Çalışkan, Fatih Oğuz, Turgay Öner ve Sami Kaçar.