6 Kasım 2013 Çarşamba

SÖKE AK PARTİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

SÖKE AK PARTİ, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLARAK BAŞVURULARINI YAPAN KOCABAŞ, YAVUZ, TUNTAŞ VE IŞIKLI İÇİN TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Tanıtım amacıyla düzenlenen akşam yemeğine, Aydın Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Güzelyağdöken, Söke Ak Parti İlçe Başkanı  Abdullah Yeniusta, yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Kemal Karakaş, Sazlı Belediye Başkanı Abdülmuttalip Demir, Güllübahçe Belediye Başkanı Yusuf Toptay, Belde Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Yeter Ertürk, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ersoy, Gençlik Kolları Üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri Belediye Başkan aday adayları katıldı. 

Söke Belediye Başkan aday adaylarından Metin Yavuz ve Haldun Işıklı'ya parti rozeti takıldı. Mimar Haldun Işıklı'nın parti rozetini Ali Güzelyağdöken, İşadamı Metin Yavuz'un rozetini Kemal Özbek taktı. 


Söke Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta yaptığı konuşmada, Cumartesi günü Aydın'da yapılacak temayül yoklamasında oy kullanacak 146 kişilik ana kademe üyelerinin yemekte bir araya geldiğini belirterek, "Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bizler gecemize gündüzümüze katarak bu kez Söke Belediye başkanlığını kazanacağız" dedi.