13 Mart 2018 Salı

YENİLİKÇİ GRUP PROJELERİNİ TANITTI

SÖKE TİCARET ODASI "YENİLİKÇİ GRUP" BAŞKAN ADAYI ERKAN KAÇAR VE YOL ARKADAŞLARI PROJELERİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI
Söke Belediyesi Düğün Salonunda dün gerçekleştirilen toplantıya, Sökeli siyasetçilerden ve iş dünyasından büyük katılım olduğu gözlendi.
Yenilikçi Grup Başkan Adayı Erkan Kaçar toplantıda yaptığı konuşmada, sadece Söke'ye değil, bölgeye hizmet edecek projelerle geldiklerini söyledi.
Göreve geldikten sonra da yeniliğin öncüsü olmaya devam edeceklerini kaydeden Kaçar, "Kobiler yalnız kalmayacak, Ar-ge ve Akıllı Ticaret Odası Sistemi kuracağız. Vize kolaylığı sağlanacak. İşçi ile işveren buluşturulacak. Meslek komiteleri toplantıları yapılacak. Kurumlarda üyelere özel indirimler sağlanacak. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılım sağlanacak. Üniversiteler ile işbirliği oluşturulacak. Üyeler aidat ödemek için yorulmayacak, üyelerin zaman kaybını ortadan kaldıracağız" dedi.

SÖKE TİCARET ODASI'NA YAKIŞIR BİR BİNA YAPILACAK

Yeni hizmet binasının büyük bir eksiklik olduğuna işaret eden Kaçar, "yeni hizmet binasını yapmak boynumuzun borcu. Yeni hizmet binası proje değil, asli görevimiz. Yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

OSB YÖNETİMİNİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Konuşmasında Organize Sanayi Bölgesi yönetimine çalışmaları için teşekkür eden Erkan Kaçar, göreve gelmeleri halinde OSB içindeki aktif faaliyetlerinin devam edeceğini ve yönetimin en büyük destekçisi olacaklarını söyledi.
OSB içindeki yükleme boşaltma istasyonun önemli bir yatırım olduğunun altını çizen Erkan Kaçar; “Sadece Söke değil, bölgeye hizmet edecek bu istasyonun işletmesinin ortağı olmaya talibiz” dedi. OSB ile ilgili mevcut alanda yer kalmadığını, Söke’nin ikinci ve üçüncü OSB alanlarına daha şimdiden ihtiyaç duyduğunu belirten Erkan Kaçar; “İzmir Ticaret Odası yapmış, örneği önümüzde. Göreve geldiğimizde yeni alan tahsisi için çalışma başlatacağız. Söke’nin neden ikinci veya üçüncü OSB’si olmasın. Bu OSB’lerden birinin adı neden ‘Söke Ticaret Odası OSB Alanı’ olmasın” şeklinde konuştu.

SÖKE TİCARET ODASI VAKFI
Söke Ticaret Odası olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Erkan Kaçar, “Söke Ticaret Odası Vakfı kuruyoruz. İlk hedefimiz Vakıf ile birlikte Söke Üniversitesi. Vakıf ile üniversite yatırımlarının yanı sıra diğer yatırımların da önü açılacak” diyerek sözlerini tamamladı. Yapılan konuşma ve proje tanıtımının ardından meslek komitelerinde yer alan adaylar tek tek tanıtıldı. (NUMAN ÖLMEZ)