1 Mart 2018 Perşembe

DEĞİŞİM GRUBU HIZLI BAŞLADI

SÖKE TİCARET ODASI BAŞKAN ADAYLARINDAN METİN SAKALAR VE ARKADAŞLARI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 2 ÖNEMLİ ZİYARETTE BULUNDU

7 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Ticaret Odası seçimleri öncesinde Söke Ticaret Odası adayları arasında yer alan Değişim Grubu ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Değişim Grubu Başkan Adayı Metin Sakalar ve Kurmayları, Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş ile Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu'nu ziyaret ettiler. Değişim Grubunun ilk ziyaret noktası Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi oldu.
Ziyarette Kooperatif Başkanı Refik Karataş ve Kooperatif yöneticisi oda başkanları hazır bulundu. Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş; “Seçim süreçlerini iyi bilirim, nasıl bir stres bir sıkıntı olduğunu bilirim. Değişim Grubu olarak sizlere başarılar diliyorum"dedi. Değişim Grubu Başkan Adayı Metin Sakalar da; “Uyuyan, bulunduğu yerde etrafı pek rahatsız etmeyen bir Ticaret Odası görüntüsüne sahip odayı uyandırmak için adayız. Biz her siyasi partiye aynı mesafede duran, herkesin kapısını çalabilen bir yönetim olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
DEMİRCİLER VE MADENİ EŞYA SANATLARI ODASI'NA ZİYARET
Metin Sakalar ve Kurmayları Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaret sonrası, Demirciler ve Madeni Eşya Sanatları Odası’nı ziyaret etti. Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu Değişim Grubuna yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Tokmakoğlu,"Nisan ayında gerçekleşecek olan Ticaret odası seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.Herşey Söke için,bütün STK'lar birşeyler yapmak için mücadele veriyor.Nisan ayında gerçekleşek olan Ticaret odası seçiminde hangi grup olursa olsun Söke için birşeyler yapacaklarına inanıyorum seçiminiz şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın"dedi. Metin Sakalar da," bende eski demirciler odası üyesiyim yıllardır babamın işletmesinde demirciler odası üyesiydim. Demirciler odası Sökenin gerçekten sivil toplum örgütlerinde çok önemli bir yere sahip. Ticari hayatın içinde biliyorsunuz en önemli lokomotiv küçük esnaf. Ahmet Tokmakoğlu başkanımız gerçekten Sökenin ağabeyi, bizler,sanayi esnafı ve Söke onu çok seviyor. Bizleri sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi.