7 Mart 2018 Çarşamba

SÖKE MYO'DAN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖKE MESLEK YÜKSEK OKULU PERSONELİ ZEYTİN DALI HAREKATI'NDA ŞEHİT OLAN MEHMETÇİKLER İÇİN LOKMA HAYRI DÜZENLEDİ

Söke Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen lokma hayrına, Okul Müdürü Yardımcı Doçent Kamil Bircan, öğretim üyeleri, yüksekokul çalışanları ve öğrenciler katıldı.
Hayrı gerçekleştiren yüksekokul çalışanları; "Bizler Söke Meslek Yüksekokulu personeli olarak terör unsurlarına yönelik olarak düzenlenen Zeytindalı Harekatı'na manevi destek vermek ve şehitlerimize Allah'tan rahmet dilemek için bu hayrı yaptık. Ülkemizde bayrağımıza en fazla sahip çıkılması gereken, Mehmetçiklerimizin en fazla duaya ihtiyaç duydukları süreçteyiz. Şehit haberlerini aldıkça vicdanımız sızlıyor. Üzülmemek mümkün değil. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun" diyerek duygularını dile getirdiler.
Hayra katılan vatandaşlar da, dualarıyla hem şehitleri yadetti, hem de lokma hayrını düzenleyen Meslek Yüksekokulu personelini duyarlı davranışlarından dolayı kutladı. (HÜSEYİN IŞIK)