14 Mart 2018 Çarşamba

SÖKELİ KADINLAR SAĞLIK İÇİN BULUŞTU

SAĞLIK İÇİN BİRARADA OLAN SÖKELİ KADINLAR DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ ZUMBA VE PİLATES YAPARAK KUTLADI

Söke'de faaliyet gösteren özel bir spor merkezi Dünya Kadınlar Günü kapsamında farklı bir etkinlik düzenledi.
Etkinliğe çeşitli meslek gruplarına mensup 30 kadın katıldı.
Doğada yapılan bir saatlik zumba ve pilatesle başlayan etkinlik kahvaltı ile devam etti.
Yapılan kahvaltının ardından sağlıklı yaşam ve nefes tekniği uzmanı Gülderen Tunbul, Sökeli kadınlara doğru nefes teknikleri ile ilgili pratik bilgiler verdi.

AMACIMIZ KADINLARIN BAKIŞ AÇILARINI GENİŞLETMEK

Etkinliği düzenleyen spor merkezinin sahibi Zeynep Haşılcı, "Geçen yılki etkinliğimizde diyabet ve menepoz dönemi kadınların yeme bozukluklarını konuşmuştuk. Bu yıl da üyelerimizden gelen nefes almayla ilgili sıkıntılar nedeniyle, doğru nefes teknikleri ile ilgili bir etkinlik planladık. Etkinliğimizi açık havada, güzel bir ortamda zumba ve pilates yaparak başlattık. Ardından doğru nefes teknikleri ve nefes terapilerini konunun uzmanından öğrendik. Biz bu tarz etkinliklerle kadınlarımızın spora ve sağlıklı yaşama dair bakış açılarını genişletmek istiyoruz. Oluşan sinerjiden hepimiz mutluyuz. Kadınlar sağlıklı ve kaliteli yaşama büyük önem veriyorlar. Bizler tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz" dedi. 
Günün sonunda sağlıklı yaşam için bir araya gelen kadınlar, doğayla iç içe güzel bir gün geçirmenin ve derin bir nefes almanın mutluluğunu yaşadı. (HÜSEYİN IŞIK)