5 Aralık 2017 Salı

"SÖKE'YE BU ÇAY YAKIŞMIYOR"

SÖKE'DE BAZI ZİYARETLERDE BULUNAN AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ, "BELEDİYE BAŞKANI TOYRAN SÖKE ÇAYI'NI DSİ'YE TESLİM ETSİN, BİZ DE PROJENİN HEMEN BAŞLAMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPALIM" DEDİ

Ak Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş Söke'de ilçe örgütünü ziyareti sırasında gazetecilerin sorusu üzerine, Söke'nin sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Savaş Söke Çayı üzerinde yaptığı açıklamada, "Söke Çayı şu haliyle Söke'ye yakışmıyor. Söke çayının DSİ'ye yer teslimi ile hazırlanacak olan projenin bir an önce başlanılacaktır. Söke Belediyesi Söke Çayını DSİ'ye devretsin, bu konuda DSİ bölge müdürlüğümüzle diyalog halindeyiz ve sorunun takipçisiyiz.” dedi. 
Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Yenikent Mahallesi'ndeki Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurt binasına ilişkin de açıklamalarda bulunan Mustafa Savaş, "Daha önce 31 Aralık 2017 olarak teslim alma sözünü aldığımız yurt binası ile ilgili Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü ile yaptığımız görüşmede binanın TOKİ'ye teslim sürecinin beklendiğini ikinci dönem açılabileceğini öğrendik. Ancak biz tamamlanır tamamlanmaz hemen faaliyete geçmesinden yanayız.” şeklinde konuştu. (HÜSEYİN IŞIK)