21 Aralık 2017 Perşembe

KUŞADASI ŞOFÖRLER ODASI'NDA SEÇİM HEYECANI

OCAK AYINDA YAPILACAK OLAN SEÇİMLERE KISA BİR SÜRE KALA BAŞKAN ADAYLARI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 6 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan 22. Seçimli Genel Kurul toplantısına, tekrar aday olan mevcut başkan Hüsnü Öten’e rakip olarak Özer Akagündüz çıktı.
Ada Taksi Durağı'nda yaklaşık 22 yıldır taksicilik yapan Özer Akagündüz adaylık açıklamasını taksici arkadaşlarının katıldığı bir toplantıyla yaptı.
Akagündüz yaptığı açıklamada; Kuşadası Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olmasının ardından başladığı taksicilik mesleğini severek yaptığını söyledi.
Şoför arkadaşlarının ısrarı sonucu aday olduğunu kaydeden Özer Akagündüz, "1986 yılından bu yana Ada takside aktif olarak çalışmaktayım. Sizlerin vermiş olduğu destek ve öneriler doğrultusunda Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday oldum. Bu seçimlere katılmamızın amacı bu güne kadar yapılamayanları ve her geçen gün azalan ekmeğimizi parçalayanlara ve çalmaya çalışanlara karşı bir mücadele verebilmektir. Bu gücü kendimizde hissettiğimiz için ve sizlere faydalı olabileceğimize inandığımız için yola çıktık. Ben ve arkadaşlarım sizlere imkansızı vaat etmiyoruz, yapmak istediğimiz ve yapabileceğimiz şeylerden bahsediyoruz. Gerekirse bu uğurda taşın altına elimizi değil yüreğimizi de koyacağımıza söz veriyoruz. “dedi.
Adaylık açıklamasının ardından seçim çalışmalarına başlayan başkan adayı Özer Akagündüz, ziyaret ettiği taksi duraklarında şoför arkadaşlarıyla bir araya geliyor, onların görüş ve önerilerini alıyor. (HÜSEYİN IŞIK)