20 Eylül 2017 Çarşamba

TOYRAN SÖKE ÇAYI İÇİN DSİ'DE

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN TOYRAN SÖKE ÇAYI ISLAH PROJESİ İLE İLGİLİ OLARAK DSİ BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Söke çayı üzerinde bulunan dükkanlar ile dükkanların zemin betonu ve otoparkların yıkımını gerçekleştiren Söke Belediyesi, yakın zamanda Söke Çayı’nı DSİ’ye devredecek. 
Çayda yapılacak istinat duvarları ile zemin betonu gibi ıslah çalışmaları ise Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran çaydaki çalışmaların hızlandırılması amacıyla Aydın DSİ Bölge Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Toyran ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Söke’nin önünü açacak dev projelerden biri olan Söke Çayı Islah ve Çevre Düzenleme Projesi’nin önemini bir kez daha vurguladık. Çayın özellikle kent merkezinden geçen kısmının öncelikli olarak ele alınmasının gerekli olduğunu Bölge Müdürümüze ilettik” dedi.
Ziyaretin çok olumlu geçtiğini kaydeden Başkan Toyran, DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’nın Söke Çayı Projesi’nin 2017’nin son çeyreği yatırım programına alınması için elinden geleni yapacağını söylediğini de sözlerine ekledi. (HÜSEYİN IŞIK)