7 Eylül 2017 Perşembe

SÖKE'DE KURTULUŞ COŞKUSU

SÖKE'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95. YILDÖNÜMÜNE ÜNLÜ SANATÇI HALUK LEVENT COŞKU KATTI
Söke’nin kurtuluşunun 95. Yılı nedeniyle düzenlenen konser akşamı Söke Belediyesi Şehir Bandosunun dinletisi ile başladı. Şarkıcı ve sunucu Sevtuğ Kasapbaşoğlu seslendirdiği şarkılarla konsere gelen binlerce kişiyi coşturdu. Ardından sahneye gecenin yıldız ismi Haluk Levent çıktı.
Haluk Levent'in yaklaşık iki saat sahnede kaldığı konserde, sanatçı sevilen şarkıları seslendirdi.
Sanatçının zaman zaman sahneden inerek hayranları ile kucaklaşması, bol bol fotoğraf çektirmesi ve sempatik tavırları gözden kaçmadı.
Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Emniyet Müdürü İsmet Şimşek’in de aralarında bulunduğu binlerce kişinin izlediği konserin sonunda havai fişek gösterisi de beğeni topladı.
Söke’nin kurtuluş günü coşkusuna katkısı nedeniyle sanatçıya Atatürk motifli halı ve plaket vererek teşekkür eden Süleyman Toyran, sanatçıya bir de sürpriz yaptı.

HALUK LEVENT SÖKE’DE BEŞ AİLEYE YARDIM YAPTIĞINI TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, sahnede sanatçı Haluk levent ile bir bilinmeyen gerçeği paylaşırken; Haluk Levent bu büyük sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 
Başkan Toyran; Söke Kadın Sığınma Evi Derneği’nin davetlisi olarak hiçbir ücret almadan 2007 yılında Söke’de sahne alan sanatçının konserinden elde edilen gelirle, eşinden şiddet gören beş kadın ve çocuklarının hayata bağlandığını söyledi.  
Haluk Levent’in katkıları sayesinde bu çocuklardan 4’ünün mühendis, 3’ünin de öğretmen olarak mezun belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın bu sözleri üzerine Haluk Levent ve konser alanındaki binlerce kişi duygulu anlar yaşadı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın bu paylaşımının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen sanatçı bir kez daha alkış tufanına tutuldu. (HÜSEYİN IŞIK)