29 Eylül 2017 Cuma

KAZANAN CHP OLACAK

CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI HALİL YILDIRIM, KONGRE SÜRECİNE GİREN CHP'DE GENÇLERİN VE KADINLARIN LİSTELERDE YER BULMASI İÇİN ÇABA SARFEDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Halil Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada, ilçe kongre süreci ve delege seçimlerinin şeffaf bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Kongre sürecinde özellikle partiye emek vermiş partililerin bu dönemde görev almasını arzu ettiklerini ifade eden Başkan Yıldırım, “Gençlerin ve kadınların listelerde kotaların çok daha üstünde yer bulması için gayret sarf ediyoruz. Bugün parti içinde birlik beraberlik zamanı.  Herkes demokratik hakkını kullanacaktır. Birbirimize rakip değiliz. Partililerimiz delegeleri seçme görevini yerine getirecek  Biz değişirsek ülke değişir. Partinin başarısında böyle olur ” dedi.
Kongre sürecinde bütün listeler örgütün listesi olduğunu aktaran Yıldırım, “Sonuçta burada kaybeden bir liste yok. Kazananın CHP olduğu bir seçim bu. Parti içi tercih, bugün bir arkadaşımız görevlendirilir, yarın bir başka arkadaşımız görevlendirilebilir. Temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimleri yapmak. İnanıyorum ki, bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürecek ve yarışan bütün arkadaşlarımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız” diye konuştu. (HÜSEYİN IŞIK)