29 Eylül 2017 Cuma

SARIKEMER HALKINDAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR!

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SÖKE'NİN SARIKEMER MAHALLESİ'NDE BAŞLATTIĞI KANALİZASYON VE İÇME SUYU YENİLEME ÇALIŞMALARI İÇİN VATANDAŞLAR PANKARTLA TEŞEKKÜR ETTİ

ASKİ ekipleri, Söke ilçesine bağlı Sarıkemer Mahallesi’nde bir süredir ön çalışmalarını yürüttüğü dev alt yapı projesinde yükleniciye yer teslimini gerçekleştirdi. 
Yüklenicinin mobilizasyonunu tamamlanmasının ardından temel atması gerçekleşecek olan proje kapsamında, yıllardır halkın talebi olan kanalizasyon altyapısı tesis edilip, eskiyen ve sık sık sorun çıkaran içme suyu şebekesi yenilenecek.

46.5 KİLOMETRE HAT YAPILACAK

Çalışmalar kapsamında, Sarıkemer Mahallesi'nde 22.8 kilometre içme suyu şebekesi yapılacak ve 23.7 kilometre de kanalizasyon alt yapı tesisi inşa edilerek hizmete açılacak.  

VATANDAŞLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA PANKARTLI TEŞEKKÜR

Sarıkemerliler, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapımı projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyen ASKİ yetkilerini; “Sarıkemer’i İçme suyu ve Kanalizasyona Kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na Teşekkür Ederiz. Sarıkemer Halkı” şeklinde pankart ile karşıladı. 
Bilgilendirme toplantısının ardından vatandaşlar teşekkürlerini sözlü olarak da yineleyerek hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. (HÜSEYİN IŞIK)