16 Eylül 2017 Cumartesi

BAŞKAN TOYRAN ÇİFTLERİN NİKAHINI KIYDI

IŞIK VE DARICI AİLELERİNİN GURURLANDIĞI GECEDE SEVENLERİ İLTER VE BUSE'Yİ YALNIZ BIRAKMADI

TRT Yayın Denetleme Kurulu Üyesi Hüseyin Işık ve Söke Çetin Eczanesi'nin sahibi Ayşe Işık'ın oğlu İlter ile emekli emniyet mensubu Gündüz - Şükriye Fatma Darıcı çiftinin kızları Buse muhteşem bir düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.
Söke Tatlı Telaş Kır Bahçesi'nde düzenlenen düğüne, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, başkan yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş ile Söke Belediye Meclis üyesi Mehmet Yörük, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, Aydın Çevre ve Kültür Platformu 2. Başkanı Dr. Metin Aydın, TRT Türk Kanal Koordinatörü Yaşar Kefeli'nin yanısıra çok sayıda davetli katıldı.
Işık ve Darıcı aileleri, misafirlerini kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

NİKAHI BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN TOYRAN KIYDI 



Düğüne katılan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, genç çiftlerin nikahını da kendisi kıydı.
Genç çifte mutluluklar dileyen Toyran, evlilik cüzdanını gelin Buse Işık'a verdi.
Gelin ve damadın nikah şahitliklerini Aydın Çalı ve Meral Ceren Türk yaparken Söke’nin önde gelen orkestralarından Grup İrem'in solisti Hakan Sarızeybek’in seslendirdiği şarkılarla davetliler keyifli bir gece geçirdi. 
Gece boyunca pist boş kalmazken Işık ve Darıcı aileleri evlatlarının mürüvvetlerini görmenin mutluluk ve heyecanını dostları ile paylaştı.

FEVZİ ŞİMŞEK GECEYE RENK KATTI

Mutlulukları gözlerinden okunan İlter ve Buse çifti, alkışlar eşliğinde kendileri için hazırlanan pastayı kesti.
Daha sonra sahne alan TRT Gençlik Korosu sanatçılarından Fevzi Şimşek çalıp söylediği birbirinden güzel Ege türküleriyle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. 
Gece boyunca dans eden genç çift ve misafirleri doyasıya eğlendi. (HÜSEYİN IŞIK)