14 Eylül 2017 Perşembe

SÖKESPOR'DA GÜRKAN FERHATOĞLU DÖNEMİ

SÖKESPOR BAL'DA İKİ KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN GÜRKAN FERHATOĞLU'NU TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE GETİRDİ  

Son 2 sezondur takımın başında görev alan Cevdet Çapar ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Sökespor’da, gündemde olan Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, göreve getirildi. 
Daha önce Çine Madranspor’u ve Muğlaspor’u BAL’dan profesyonel lige taşıyarak büyük bir başarı elde eden 34 yaşındaki Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, 3. Lig ekiplerinden Kemerspor 2003 ve Sandıklıspor takımlarında da görev yaptı.  

“KARARIMIZ FERHATOĞLU OLDU”

Cevdet Çapar ile yolların ayrılmasının ardından 3 aday arasından Gürkan Ferhatoğlu ile anlaşma yaptıklarını açıklayan Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, “3 teknik direktör adayımız vardı. Yönetim olarak kararımızı verdik ve Gürkan Ferhatoğlu hocamız ile anlaşma sağladık. Gürkan Ferhatoğlu, kariyeriyle kendini ispatlamış bir hoca. İnşallah bu yıl ki hedefimiz olan şampiyonluk sevincini bize yaşatır” dedi.

“SÖKESPOR’U ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRECEĞİZ”

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Sökespor büyük bir camia. Sökespor’a geldiğim için mutluyum. İnşallah Sökespor’u hakkettiği profesyonel lige şampiyon yapıp çıkaracağız. Amacımız bu. Yönetimimiz, taraftarımız, Söke halkımız ve takımımız ile birlikte şampiyon olmak istiyoruz. Sökespor’u o eski şaşalı dönemine götüreceğimize eminim. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur” ifadelerini kullandı. (NUMAN ÖLMEZ)