17 Eylül 2017 Pazar

KAYİP KÖPEĞİNİ BULANA BİN TL VERECEK

İZMİRLİ AVUKAT MURAT KÖMÜRCÜ SÖKE'DE KAYBOLAN HUSKY CİNSİ KÖPEĞİNİ ARIYOR

İzmir’in Torbalı ilçesinde avukatlık yapan Murat Kömürcü, Didim'in Akbük Mahallesi'nde geçirdiği tatilinin ardından dönüş yolunda Söke'de köpeğini kaybetti.
Söke Otogar mevkiinde 10 Eylül Pazar günü kapağı açılan taşıma kabininden atlayarak kayıplara karışan köpek bugüne kadar bulunamadı.
Murat Kömürcü yaklaşık bir haftadır kayıp olan 2 yaşındaki Husky cinsi "Leydi" isimli köpeğini bulabilmek için herkesten yardım istiyor.
Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Kömürcü, "10 Eylül Akşamı Söke otogar mevkiinde arabanın arka kapısından atlayarak ( ışıklarda durulduğu esnada) kaybolmuştur . Leydi hayatında, sokakta yaşamış bir köpek değil, yemek bulmayı , sokakta yaşamayı bilmeyen bir köpekdir. Lütfen gören ve duyanlar 532 516 57 01 numaradan arayarak haber versinler." diyerek çağrı yapıyor.
 Leydi kaybolduğunda boynunda dışı siyah iç tarafı kırmızı bir tasma bulunduğunu belirten Murat Kömürcü,  “2 yaşındaki köpeğimizi bulana bin lira para ödülü vereceğiz. Bu köpek bizim için çok önemli" diyerek duyarlı vatandaşların aramalarını bekliyor. (HÜSEYİN IŞIK)