11 Mayıs 2015 Pazartesi

SÖKE'NİN İLK ENGELLİLER PARKI AÇILIYOR


YARIN YAPILACAK PARKIN AÇILIŞINDA GÖZLERİ GÖRMEYEN MİZGİN VE ÖMER TAŞDEMİR KARDEŞLER DE BİR KONSER VERECEK
Atatürk Mahallesi Gönül ve Çığlık Sokak kesişiminde İşkur binası yanında bulunan yeşil alan engelli vatandaşlar tarafından kullanılabilecek Engelsiz Park'a dönüştürüldü. 
Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Birimi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonunda, yaklaşık 2 dönüme yakın bir park oluşturuldu.
Parkta; başta engelli çocukların rahatlıkla kullanabileceği özel oyun grupları, yine engelli vatandaşların kullanabileceği açık hava kondisyon aletleri ve vatandaşların oturabileceği kamelya ve dinlenme alanları da bulunuyor. 
Söke'nin ilk Engelliler Parkı'nın yarın saat 11.00'de yapılacak. 
Engeller Haftası kutlama programı kapsamında gerçekleştirilecek açılışta, gözleri görmeyen Mizgin ve Ömer Taşdemir kardeşler de mini bir konser verecek. 
Söke'de Engelliler Haftası dolayısıyla ayrıca, yarın akşam saat 19.00 Uğur Mumcu Parkı'nda Bandırma Engelli Çocuk Korosu Konseri ve Ritim Grubu gösterisi yeralacak. 
13 Mayıs Çarşamba günü, Özel Ege Koleji Konferans Salonu'nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenene resmi kutlama programı gerçekleştirilecek.
14 Mayıs Perşembe günü ise, engelliler haftası kutlamaları Yenikent Mahallesi Cem Evi yanında gerçekleşecek uçurtma şenliği ve piknik etkinliği ile son bulacak.