12 Şubat 2015 Perşembe

SELMA ÖZCAN AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ


SÖKE FEHİME FAİK KOCAGÖZ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ SELMA ÖZCAN AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Son günlerde siyaset kulislerinde milletvekili aday adaylığı konuşulan Selma Özcan, kamu kurumlarında görev yapan devlet memurları için istifa tarihinin son günü olan 10 Şubat Salı günü istifasını verdi.

Uzun yıllar Söke Devlet Hastanesi'nde Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Özcan, Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekimliği'nin ardından 2012 yılında Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.

Başhekimlik görevinden istifa eden Selma Özcan'ın Aydın'dan Ak Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunması bekleniyor.


Buarada Kenan Özcan sosyal paylaşım sitesi hesabından, eşi Selma Özcan'ın adaylığıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Özcan paylaşımında, "Trabzon Sürmene'den rahmetli müftü Mustafa Yazıcıoğlu'nun görevli bulunduğu Milas'da 1958 yılında ailenin dördüncü evladı olarak dünyaya gelen uzman doktor Selma Yazıcıoğlu Özcan ilk ve orta eğitimini Söke'de bitirdi. Erzurum Atatürk Ünivetsitesi Tıp fakültesinde tıp tahsilini tamamladıktan sonra aynı üniversitede çocuk hastalıkları ihtisası yaptı ve 1986 yılında Baba ocağı Söke'ye döndü. 1981 yılında çocukluk arkadaşı Kenan Özcan ile evlendi. Eğitimlerini yurtdışında tamamlamış bilgisayar mühendisi bir oğlu ve siyaset bilimci bir kız evladı var. Aynı zamanda Sıradışı Vali Recep Yazıcıoğlu ve geçen dönem devlet bakanlığı yapan M.Sait Yazıcıoğlu'nun kızkardeşi olan Uz.Dr.Selma Yazıcıoğlu Özcan iki yıl Kuşadası devlet hastanesi başhekimliği yaptıktan sonra 2012 Kasım'ında döndüğü Söke Devlet hastanesinin başhekimliği görevini yürütmekte iken 10 Şubat salı günü Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti." ifadelerini kullandı.