30 Aralık 2014 Salı

KUŞADASI'NDA YILBAŞI KUTLAMALARI İPTAL


Kuşadası Belediyesi'nin İsmail Cem Dostluk Meydanı'nda yapmayı planladığı Yılbaşı Kutlamaları, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Meteoroloji İzmir 2. Bölge Müdürlüğü'nün şiddetli gök gürültülü sağanak yağış ve lodos uyarısı nedeniyle, sahilde yapılması planlanan roman ve Latin halk dansları topluluklarının gösterilerini içeren açık hava kutlamaları için iptal kararı alındı. 


Belediyeden yapılan açıklamada, "Kuşadası Belediyesi'nin İsmail Cem ve Dostluk Meydanı'nda organize ettiği Yeni Yıl Kutlamaları, özel ve resmi hava tahmin siteleri, kuruluşları ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli gök gürültülü sağanak yağış ve lodos uyarısı üzerine iptal edilmiştir." denildi.


Belediye Başkanı Özer Kayalı, vatandaşların can güvenliği açısından sahildeki açık hava kutlamalarının iptal edildiğini söyledi.


Buarada Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal da, Kuşadalıların ve tatilcilerin yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmesini sağlamak amacıyla gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi. 

Yılbaşı gecesi polisin 24 saat süreyle görevinin başında olacağını kaydeden Emniyet Müdürü Topal, şehrin giriş ve çıkışlarındaki trafik kontrollerinin artırılacağını açıkladı.