22 Aralık 2014 Pazartesi

KADIN POLİS MEMURU EŞİYLE SAÇ RENGİ YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞ

Aydın'da eşiyle birlikte ölü bulunan Çerçioğlu'nun kadın korumasının eşiyle saçını kızıla boyattığı için tartıştığı iddia edildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun  koruması polis memuru Hatice Alper Kavalcı’nın (38) komşuları verdikleri ifadelerde, Kavalcı’nın siyah olan saçlarını Cumartesi sabahı kızıla boyattığını ve bu yüzden akşam eşiyle tartıştıklarını söyledi. 
Eşiyle daha önce de sık sık tartıştığı ileri sürülen Cevdet Kavalcı’nın eşinin saçını kesmeye çalıştığı ve kavganın bu yüzden başladığı öne sürüldü.
Kavalcı çiftinin sık sık kıskançlık nedeniyle kavga ettiklerini belirten komşularının polise, "Cumartesi günü Hatice Kavalcı kuaföre gidip saçını kızıla boyattı. Bu nedenle tartışığı eşi saçını kesmek istemiş. Saat 20.00 sıralarında evden silah sesi geldiğini duyduk. Ancak, kadının polis olduğunu bildiğimiz için kazayla olduğunu düşünüp, polisi aramadık" dedikleri öğrenildi.
Öte yandan evde yapılan incelemede olayın öncesinde Hatice Alper Kavalcı kahve içerken, eşinin alkol aldığı belirlendi. 
Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Kavalcı çiftinin cesetleri Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 
Hatice Alper Kavalcı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevliyken bir süre önce Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tayin edilip, ardından da Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun koruması olarak görevlendirilmişti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, olayı haber alınca şaşırdığını belirtip, "Kendisi yaklaşık 3 aydır korumalığımı yapıyordu. Ölümü nedeniyle büyük üzüntü duydum." dedi.