22 Aralık 2014 Pazartesi

CENAZELER YARIN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP KALDIRILACAK

HATİCE ALPER KAVALCI İZMİR'DE, CEVDET KAVALCI İSE DİDİM'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun koruması Hatice Alper Kavalcı için akşam saatlerinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi.
Törene, korumasını yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı. 
Cenaze töreninde fenalaşan anne Gülderen Alper’in “Sarı yavrum, bir tanem sana nasıl kıydılar” diye ağıt yaktı.
Hatice Alper Kavalcı, yarın öğleyin İzmir’de 9 Eylül İlahiyat Fakültesi Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Didim Dağcılık ve Doğa Grubu'nun kurucularından olan emekli öğretmen Cevdet Kavalcı'nın cenazesi de, yarın öğle namazına müteakip Didim merkez camisinden kaldırılacak.
Eşinden boşanan ve üniversitede okuyan 1 kızı olan Hatice Alper Kavalcı(38), ilgi duyduğu doğa yürüyüşleri sırasında eşini kaybeden iki çocuk babası emekli öğretmen Cevdet Kavalcı (65) ile tanışmış ve ikilinin arasındaki arkadaşlık aşka dönüşmüştü.
Cevdet Kavalcı'nın kurucusu olduğu Didim Dağcılık ve Doğa Grubu sosyal medya hesabından, "Gurubumuzun kurucularından değerli dostumuz Cevdet Kavalcı ve sayın eşi Hatice Kavalcı'nın vefatı hepimizi derinden üzmüştür.Merhumlara allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz." açıklamasını yaptı.