27 Haziran 2014 Cuma

SÖKELİLER İFTAR ÇADIRINDA BULUŞACAK


AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE SÖKE BELEDİYESİ'NİN DESTEKLERİYLE, SÖKE MERKEZ VE BAĞLI MAHALLELERDE İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yemekhanelerinde hazırlanan iftar yemekleri, AYBA ve Söke Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Sökeli vatandaşlara sunulacak. 

Söke merkezde, 30 gün boyunca 4 ayrı noktada; 20 Temmuz’dan itibaren de Söke’ye bağlı mahallelerde kurulacak iftar çadırlarında bin kişilik iftar yemeği dağıtılacak.

Söke'de, 28 Haziran ile 5 Temmuz tarihleri arasında Belediye Meydanı’nda, 6 Temmuz ile 12 Temmuz tarihleri arasında Çeltikçi Adalet Parkı’nda, 13 Temmuz ile 20 Temmuz arasında Harikalar Dünyası Parkı’nda, 21 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Koçlar Parkı’nda iftar çadırı kurulacak. 


20 Temmuz tarihinden itibaren de Söke’ye bağlı Bağarası, Atburgazı, Güllübahçe, Yenidoğan, Sarıkemer, Sazlı, Çavdar, Avşar, Tuzburgazı, Burunköy, Akçakonak, Karacahayıt ve Serçin Mahallelerindeki vatandaşlar kurulan iftar çadırlarında iftarlarını açacak.

Ramazan ayı boyunca iftar sofrasının bereketini Söke halkıyla paylaşacaklarını söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “30 gün boyunca merkez ve bağlı mahallelerimizde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kuracağımız iftar çadırına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.