17 Ağustos 2018 Cuma

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİSİ AYŞİM'İN BÜYÜK BAŞARISI

ÖZEL SÖKE AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİSİ AYŞİM DÖNMEZ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI

2018 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda büyük başarı gösteren Özel Söke Amerikan Kültür Koleji Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Ayşim Dönmez, LYS sonuçlarına göre Tıp Fakültesine yerleşmeye hak kazandı.
Ayşim Dönmez teşekkür için geldiği okulunda, kurucu müdür Ömer Yaraş, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Songül Karabıyıkoğlu ve öğretmenleri ile bir araya geldi.


"AYŞİM'İN ARKASINDAN BAŞKALARI DA GELECEK"

Başarılı öğrencilerini plaket ve teşekkür belgesi ile ödüllendiren okulun kurucu müdürü Ömer Yaraş, "Söke'de yaklaşık 5 yıl önce kurulan okulumuz kısa sürede büyük başarılara imza attı. Bizi en çok gururlandıran başarılardan birini daha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencimiz Ayşim Dönmez ile yaşıyoruz. Öğrencimiz bu yıl girdiği üniversite sınavında büyük bir başarıya imza attı ve LYS sonuçlarına göre, Tıp Fakültesine yerleşmeye hak kazandı. Öğrencimizi ve ailesini kutluyoruz. Ayşim kızımız çok önemli bir adım attı. Bundan sonraki yıllarda Ayşim Dönmez'in açtığı yoldan başkaları da gelecek." dedi.
Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Songül Karabıyıkoğlu da, "2018 mezunu öğrencimiz Ayşim Dönmez'i biz çok başarılı bir hemşire olarak mezun ettik, ancak o bununla yetinmedi doktor olmak istedi. Umarım gelecek hayatında çok başarılı bir doktor olur." şeklinde konuştu. 
Ziyarette daha sonra Ayşim Dönmez, annesi, babası ve öğretmenleriyle hatıra fotografı çektirdi. (HÜSEYİN IŞIK)