19 Haziran 2018 Salı

SÖKELİ MUHTARLAR BÜYÜKŞEHİR'DEN MEMNUN

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU SÖKELİ MUHTARLARI MİSAFİR ETTİ

Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve beraberindeki mahalle muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Sökeli Muhtarların ziyaretine Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de eşlik etti.
Büyükşehir Belediye binasında gerçekleşen toplantıda, yerel seçimlerin ardından geçen 4 yılın muhasebesi yapıldı.

"SORUNLARIMIZ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR"

Yapılan hizmetler nedeniyle teşekkürlerini sunan Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, “Mahallemizde arıza ya da sıkıntı oluştuğu zaman hemen müdahale ediliyor. Memnunuz, çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Mustafa Öztürk, "Allah başkanımızdan razı olsun. Bugüne kadar ne arzumuz olduysa yerine geldi. Bir dediğimiz iki edilmedi. Kendisine binlerce defa teşekkür ediyoruz. Bölgemizde su sorunu diye bir sorun kalmadı adeta tarih oldu." dedi.
Toplantıya katılan Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar, "içme suyu şebekemiz yeniden yapıldı. Ardından yollarımız yapıldı. Allah başkanımızdan razı olsun bu kadar kısa süre içinde bu kadar hizmet büyük başarıdır. Her zaman bizi aradı sordu." şeklinde konuştu.
Doğanbey Muhtarı Nihat Kaya, "dedelerimizden atalarımızda süre gelen yığınla problem vardı. Çerçioğlu bunların hepsini çözüyor.Yani atalarımızdan kalan sorunları Çerçioğlu çözüyor diyebiliriz. Kolay süreç değil, Allah kendisinden razı olsun." temennisinde bulundu.
Kisir Mahalle Muhtarı Baki Suna, "Çerçioğlu varsa çözüm var, bu dört yıllık süreçte bunu gördük. Ne derdimiz var ise anlattık tamam dedi. Bir proje anlattım bugün, ona da tamam dedi." ifadelerini kullandı.
Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı da, "çok verimli bir toplantı oldu. Ben merkez mahalle muhtarı olarak İstasyon Caddesi'nin yapılmasını istedim sayın başkanımızdan "istasyon caddesini yapacağım" dedi." şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kemal Karabıyık ise, "Mahallemizin caddeleri pırıl pırıl oldu ışıl ışıl oldu. Çerçioğlu'na çok teşekkür ederim." dedi.

"BU BAŞARILARDAKİ EN BÜYÜK PAY AKKENTLİ'YE AİT"

Büyükşehir Belediyesinde yaklaşık 3 saat süren toplantıda Sökeli muhtarların çözümünü istedikleri sorunlar tek tek not edilerek kayıt altına alındı.
Konuşmalarında Büyükşehir Belediyesi ve ekiplerinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, bu başarıda en büyük payın Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye ait olduğunu kaydettiler.
Muhtarlar konuşmalarında, "Bölge koordinatörü Fatih Akkentli gece gündüz bizimle beraber, ne zaman arasak, ne zaman ihtiyacımız olsa hemen yanımızda oldu. Olmaya devam ediyor. Bir Sökeli olarak kendisi ile iftihar ediyoruz. Başkanımız yoğun bu yoğunlukta kendisine ulaşmamız zor, ancak Akkentli bunların üstesinden geldi. Kendisine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar. (HÜSEYİN IŞIK)