1 Haziran 2018 Cuma

SÖKE MHP YÖNETİMİNDEN İFTAR YEMEĞİ

MHP SÖKE İLÇE TEŞKİLATI MAHALLE MUHTARLARI, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE PARTİLİLERİN KATILDIĞI GENİŞ KATILIMLI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Söke Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen yemeğe, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcısı Aydın milletvekili Deniz Depboylu, İl Başkanı Burak Pehlivan ve MHP Aydın milletvekili adayları, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.
MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk yemekte yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet tarihi kurulduğundan bugüne kadar geçen siyasi dönem içerisinde ilk kez yönetim değişikliğine gidiyoruz. Bizler inanıyoruz ki; 24 Haziran’da sandığa giden bütün vatandaşlarımız, genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle önce vatanım ve milletim unsurunu önce yüreğinden, sonra da elinden sandıkta oy olarak bizlere yansıtacaktır. Bu ülke bugüne kadar olduğu gibi ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

DEPBOYLU, "TÜRKİYE TEHDİT VE TEHLİKELERLE DOLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Deniz Depboylu da konuşmasında, ”Alınan erken bir seçim kararıyla tekrar Milliyetçi Hareket Partisini ve davamızı hakettiği noktaya taşımak için bir aradayız. Aydın ilinde ve ülkemizde 1. sıraya yerleştirmek için var gücümüzle çalışmak için göreve gelmiş bulunmaktayız. Bugün Söke İlçemizde iftar programı vesilesiyle bulunuyoruz. Değerli ilçe başkanım ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Bizleri bir araya topladı. Az önce de ifade ettiğim gibi tehdit ve tehlikelerle dolu bir süreçten geçtik, bugünlere geldik. Liderimiz bilge kişiliğiyle her zaman hükümeti de milletimizi de uyardı. Bunu hükümeti yöneten kişiler de zamanında anlamamıştı, milletimizde anlamamıştı. Özellikle 7 Haziran - 1 Kasım arasındaki yaşadığımız o dönemde algı yönetimine kurban giden maalesef kendi dava arkadaşlarımız da oldu. O dönemde yaşadığımız sıkıntılardan sonra bir 15 Temmuz gerçeğini yaşadık. 15 Temmuzda da liderimizin sayesinde onun emrinde 34 milletvekili kaldık. Liderimizle birlikte 35 kişi. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni 15 Temmuz gecesi uçurumun kenarından çektik aldık. Liderimize bizlere doğru ve ahlaklı siyaseti öğrettiği için teşekkür ediyor kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.
İftar yemeğinde diğer milletvekili adayları da birer konuşma yaptı. (NUMAN ÖLMEZ)