2 Haziran 2018 Cumartesi

SEZGİN SÖKE'DE ÜNİVERSİTEYİ, CUMA PAZARI'NI VE KÖYLERİ GEZDİ

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE AYDIN  MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDIN SEZGİN, SÖKE'DE VATANDAŞIN SIKINTILARINI DİNLEDİ VE PARTİSİNİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATTI

Aydın Sezgin Söke ziyaretine milletvekili adayı Şule Tuntaş ve parti yöneticileri de eşlik etti. 
Söke’deki çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi ile başlayan Sezgin, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’i makamında ziyaret etti. 
Fakültenin katkılarıyla Söke’de yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Genç’e İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın Sezgin, üniversitenin yapacağı çalışmalara ve projelere memnuniyetle katkıda bulunacaklarını ifade etti.  
Söke Cemevi’ni de ziyaret eden Sezgin ve partililer, Söke Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şevki Kaya’dan bilgiler aldı. 
Ziyarette Sezgin, İYİ Parti’nin “İnanç Özgürlüğü” başlığıyla seçim beyannamesinde de yer alan düzenlemeler kapsamında Cemevleri ile ilgili planladıkları devlet güvencelerinden bahsetti.

CUMA PAZARI'NDA PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yenikent Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nda Pazar esnafı ve vatandaşlarla biraraya gelen Sezgin, hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinledi.  
Sezgin, programlarına Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köy ziyaretleri ile devam etti. 
Değişen yasa ile birlikte yaşam şartları zorlaşan ve birçok konuda yoksunluklarla karşı karşıya kalan köylülerin sorunlarını yerinde tespit eden Sezgin, İYİ Parti’nin seçim beyannamesinde köy tüzel kişilikleri elinden alınan yerleşim birimlerinin yeniden köy statüsüne kavuşacağını ve bütünşehir uygulamasının değiştirilerek ilçe belediyelerinin bütçe ve yetkilerinin yeniden olumlu yönde düzenleneceğini dile getirdi.  (HÜSEYİN IŞIK)