11 Haziran 2018 Pazartesi

ESNAFLAR İFTARDA BULUŞTU

SÖKE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ ESNAF VE VATANDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş ve yönetiminin ev sahipliğinde Çarşamba Pazarı'nda gerçekleşen iftar davetine esnaflar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğine, Ak parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Ak Parti Aydın milletvekili adayı Metin Yavuz, İyi Parti Aydın milletvekili adayı Şule Tuntaş, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

"AMACIMIZ KAYNAŞMA VE YARDIMLAŞMA DUYGUSUNU ÖN PLANA ÇIKARMAK"
Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş yemekte yaptığı konuşmada, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma duygularının zirve yaptığı mübarek bir ay olduğunu belirtti.
Karataş, "Biz de kaynaşma ve yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı Ramazan ayında bu güzel diyaloglara katkıda bulunmak istiyoruz. Mübarek Ramazan ayında dargınlıklar sona erer, fakire, fukaraya, garip gurabaya sahip çıkılır. Bunlar Ramazan ayının gerekleridir. Bu toprakların en köklü ve örgütlü yapısını esnaf sanatkarlar kurmuştur. Sanayi ve bilgi toplumunun fidanlığı olan esnaf sanatkarlar, toplumun sosyal dokusunu, üretimin altyapısını, devlet yapısının omurgasını oluştururlar" dedi. (NUMAN ÖLMEZ)