11 Haziran 2018 Pazartesi

SÖKE'DE ÇEKİLEN "HADİ YA" 22 HAZİRAN'DA VİZYONDA

SÖKE'NİN TANITIMINA KATKIDA BULUNMAK AMACIYLA ÇEKİLEN "HADİ YA" SİNEMA FİLMİ 22 HAZİRAN'DA VİZYONA GİRECEK

Yapımcılığını Hasan Avcı'nın üstlendiği filmde, Söke'nin kültürü, yöresel yiyecek ve içecekleri ile tarihi yerleri tanıtılıyor.
Yönetmen koltuğunda Vecihi Ener'in oturduğu komedi türündeki "Hadi Ya" filminin oyuncu kadrosunda Senem Kuyucuoğlu, Mehtap Yılmaz, Cesur Doğan, Sertaç Akkaya, Volkan Baş, Levent İnanır, Levent Aykul, Hülya Böceklioglu, Hüseyin Elmalıpınar, Selami Taner ve Tuncay Gençkalan yer alıyor.

FİLMİN GALASI 21 HAZİRAN'DA SÖKE'DE YAPILACAK

Çekimleri Söke'de yapılan 'Hadi Ya' sinema filminin galası, 21 Haziran tarihinde Söke'de yapılacak.
Filmin senaryo yazarı ve oyuncusu Cesur Doğan, "Filmimizin çekimlerini Söke'de gerçekleştirdik. Selami Taner ile sinema izleyicisine keyifli bir film sunmayı ve Söke'nin tanıtımına katkıda bulunmayı hedefledik. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Sökeli oyuncu Selami Taner de, filmin oyuncularının da katılacağı galanın 21 Haziran'da Söke'de yapılacağını belirterek, tüm sinemaseverleri 'Hadi Ya' filminin galasına davet etti. 
Taner, Aydın ve ilçelerindeki çekimlerin devam edeceğini, 8 bölümlük bir internet dizisi ile 2 uzun metraj sinema filmi ve bir sosyal sorumluluk projesi ile uluslararası madde bağımlılığına yönelik bir festival filminin hazırlık çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. (HÜSEYİN IŞIK)