26 Şubat 2018 Pazartesi

HUZUREVİNDE KALAN YAŞLILAR ALT GEÇİT İSTİYOR

SÖKE HİLMİ FIRAT HUZUREVİ'NDE KALAN YAŞLILAR GEÇİŞ İÇİN KULLANDIKLARI SÖKE-MİLAS ÇEVRE YOLU'NA ALT GEÇİT YAPILMASINI İSTİYOR

Söke-Milas Karayolu'nu geçmekte zorlandıklarını dile getiren huzurevi sakinleri, kazaların önlenmesi için alt geçit yapılmasını istedi.
Söke şehir merkezine gidiş gelişlerinde kullandıkları yolda araç trafiğinin yoğun olduğuna dikkat çeken yaşlılar, yıllardır kazalara neden olan yola yetkililerin bir an önce çözüm bulması gerektiğini belirtiyor.
Yaşlıların yolu geçmekte zorlandıklarına işaret eden bölge halkı da, "Huzurevinde 90 civarında yaşlı var. Yaşlılarla birlikte çok sayıda insan buradan geçiyor. Özellikle Söke şehir merkezine gidip gelen yaşlılar bu yolu kullanıyor. Karşıdan karşıya geçmekte büyük zorluk çekiyorlar. Hemen her yıl burada ölümlü ya da yaralamalı kaza eksik olmuyor. Buraya bir alt geçit yapılması acil ihtiyaç. Alt geçit yapılması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor. Yetkililer bunu ne zaman görecek, anlamış değiliz" diyerek tepkilerini dile getiriyor. (HÜSEYİN IŞIK)