26 Şubat 2018 Pazartesi

"ARAPAPIŞTI" İÇİN ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ "ARAPAPIŞTI KANYONU" TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 18 yaş üstü herkese açık olan yarışmada birinciye 15 bin TL para ödülü verileceği belirtildi.
Açıklamada, "Doğal ve tarihi dokusuyla, bozulmamış kıyılarıyla Aydın'da turizmin gözbebeklerinden olan Bozdoğan’daki Arapapıştı Kanyonu’nun tanıtımı amacıyla düzenlenen ve herkesin katılımına açık olan yarışmada ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada üç yarışmacıya 2 biner TL mansiyon ödülü, en az 20 yarışmacıya da fotoğraf sergileme ödülü olarak 200'er TL ödül verilecek. Ayrıca, yarışmada ödül kazanan fotoğraflar sergilenecek ve yarışma sonunda eserler albüm kitap haline getirilecek. Yarışma sayısal (dijital) kategoride ve renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek bölüm üzerinden yapılacak. Yarışmacılar yarışmaya dörder adet fotoğrafla katılabilecekler. Yarışma ile ilgili daha detaylı bilgi, Aydın Büyükşehir Belediyesinin internet sitesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun internet sitesinden edinilebilir" denildi.
Yarışmaya son katılım tarihi 20.04.2018 saat 23.00 olarak açıklanırken, ödül töreni ve sergileme tarihi ise 25 Nisan 2018 olarak bildirildi. (HÜSEYİN IŞIK)