19 Şubat 2018 Pazartesi

BÜYÜKŞEHİRDEN SICAK ÇORBA İKRAMI

SOĞUK GÜNLERİN SICAK ÇORBASI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'DEN  

Aydın Büyükşehir Belediyesi herkesin uyuduğu saatlerde vatandaşlara taze ürünler satabilmek için sabahın erken saatlerinde kalkan pazar esnafına sıcak çorba ikramı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi hizmet ağı Ayba ekiplerince ilk olarak Bağarası Mahallesi Salı Pazarı'nda gerçekleştirilen sıcak çorba dağıtımı, Söke Merkez Çarşamba Pazarı, Yenikent Mahallesi Cuma Pazarı ve Söke Tatil Pazarı ile devam etti. 
Pazarcı esnafı ve vatandaşlar çorba dağıtımına büyük ilgi gösterdi.

“ÖZLEM BAŞKAN BU İŞİ ÇOK İYİ YAPIYOR”

Söke Meyveciler ve Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun, yapılan hizmetin esnafları ve vatandaşları çok mutlu ettiğini belirterek, ”Biz sabah erken saatlerde kalkan pazarcı esnafıyız. Sabah kalktığında sıcak çorbayı görünce esnaf arkadaşlarımız çok sevindi. Düşünebiliyor musunuz halk bunu beklemiyordu. Ama ufak bir şey gibi görünse de esnafımızı çok memnun etti. Özlem Başkan bu işi çok iyi yapıyor. Gerektiği yerde ufak da olsa bu dokunuşlar, bu hareketler esnafında vatandaşında yüzünü güldürüyor. Halk memnun, esnaf memnun. Özlem Başkanı seviyoruz. Arkamızda durduğu için mutluyuz. Özlem Başkanımıza ve AYBA ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi. (HÜSEYİN IŞIK)