23 Şubat 2018 Cuma

HASTANE EK BİNASI ARALIK AYINDA HİZMETE GİRİYOR

SÖKE DEVLET HASTANESİ'NDE YAPIMI DEVAM EDEN EK BİNA TAMAMLANDIĞINDA ACİL SERVİS, POLİKLİNİKLER, HEMODİYALİZ VE FİZİK TEDAVİ ÜNİTELERİNDE DAHA MODERN ŞARTLARDA HİZMET VERİLECEK

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Söke'de yapımı devam eden Fehime Faik Kocagöz Devlet Hasanesi ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.
Erdem incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, "255 yatak kapasitesine sahip, acil servis'in genişlemesi açısından, hem de poliklinik imkanlarının genişlemesi açısından bu yeni ek bina çok büyük bir fırsat sağlayacak. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanemizin ek binasının Aralık ayı itibariyle bitmesi gerekiyor. Bu ek bina bittikten sonra ise poliklinik hizmetleri ve hemodiyaliz bölümündeki hastalarımızın hizmet aldığı bölüm fizik tedavi merkezi çok daha modern hale gelecek" dedi.
Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Ekizek de, "yeni hizmet binasıyla beraber bazı branşlarda daha modern fiziki şartlara kavuşacağız. Ek binamız tamamlandığında acil servisimiz Sağlık Bakanlığımızın yeni bir yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun hale getirilmiş olacak. Acil servisimizdeki yatak sayımızı arttıracağız, 10-15 yeni yatak daha ekleyebileceğiz" şeklinde konuştu. (NUMAN ÖLMEZ)