28 Şubat 2018 Çarşamba

"AFRİN'E SELAM SÖYLE ASKER AMCA"

SÖKE SIDIKA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ AFRİN'DE SÜRDÜRÜLEN ZEYTİN DALI HAREKATI'NDAKİ MEHMETÇİĞE MANEVİ DESTEK VERMEK İÇİN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Sıdıka İlkokulu öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette askerlere moral verdi.
120 öğrencinin katıldığı ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Okul Müdürü İbrahim Küçükyağcı, okul müdür yardımcıları Ali Akyıldız, Emine Durgun, sınıf öğretmenleri Sibel Durgun, Fevzi Öncül, Nazan Ercünmüş ve Esma Polat yeraldı.
Söke İlçe Jandarma Komutan Vekili Fatih Fuçular ve personeli kendilerini ziyarete gelen minik öğrencileri kapıda bayrakla karşıladı. 




ZİYARETTE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Öğrencilerden Medine Arıkan, Ayşe Varol, Ada Hüma Göçkün, Alara Durudüz, Alya Akyüz, Ece Özkan, Ülkü Söylemez, Asya Begüm Sevinç, Gülseren Nurkesen ve Eylül Gönül asker abilerinin gösterdiği sıcaklığa getirdikleri çiçekler, yazdıkları şiirler ve yaptıkları resimlerle karşılık verdi.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile minik öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyarette daha sonra, öğrencilere İlçe Jandarma Komutanlığı gezdirildi, günlük hayatta kullanacakları trafik kuralları bir oyun çerçevesinde kendilerine öğretildi ve Jandarma Çocuk Dergisi hediye edildi. (HÜSEYİN IŞIK)