1 Ağustos 2017 Salı

"OSB'NİN KAZANCINI ÇEŞME'DE YEMEK, BODRUM'DA RAKIYA HARCAMIYORUZ"

SÖKE OSB BAŞKANI KAYMAKAM TAHSİN KURTBEYOĞLU, "İÇİLEN SUDAN ÇAYA KADAR TEKLİF VE İHALE USULÜ İLE ALIM YAPIYORUZ. OSB'DEKİ DEĞERLERİ HAR VURUP, HARMAN SAVURMUYORUZ" DEDİ

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nin kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ile belediye meclis üyeleri Haldun Işıklı ve Kasım Üzüm'den oluşan yönetim kurulu değerlendirme toplantısı yaptı.
Başkan Kurtbeyoğlu toplantı sonrası basına yaptığı açıklamada, çok başarılı bir süreç geçiren Söke Organize Sanayi Bölgesi'nin ortaya atılan bazı asılsız iddialarla yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.



"HERKES SÖKE'Yİ SEVMEK ZORUNDA"

OSB'de kanunsuzluğa ve usulsüzlüğe kesinlikle prim vermediklerini kaydeden Tahsin Kurtbeyoğlu; "Söke OSB, Söke’nin göz bebeği. Herkes bizi sevmek zorunda değil, ama herkes Söke’yi sevmek zorunda" dedi. 
Kurtbeyoğlu; geçen yönetim döneminde alınan 10 milyon TL kredinin 7.5 milyon TL’sinin kendi dönemlerinde ödenerek kredi borcunun kapatıldığını, katılımcılardan arsa bedeli karşılığı alacağın kalmadığını söyledi. 
Söke OSB'nin tam bir şantiyeye döndüğünü belirten Tahsin Kurtbeyoğlu, "Firmalar adeta yer için yalvarıyor. Söke OSB sınırlarını genişletmek elbette gündemimizde. Koşullar oluştuğunda neden olmasın. 2017 yılı altyapı çalışmalarının, 2018 yılı da firmaların oluşumlarını tamamladığı bir yıl olacak" dedi. (HÜSEYİN IŞIK)