13 Temmuz 2017 Perşembe

SÖKE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

YENİDOĞAN MAHALLESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Söke'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve silahlarla birlikte gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı. 
Yenidoğan Mahallesi'nde bir süredir uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yapıldığını bilgisini alan jandarma ekipleri, planlı takibin ardından, uyuşturucu imalatı ve satışı yaptıkları öne sürülen şüphelilere operasyon yaptı. 
Operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı iddia edilen M.Ş. ve M.Ş.'ye yardım ettiği belirlenen Y.Y., T.T. ve M.A. yakalandı. 
Bölgede yapılan aramalarda 65 gram metamfetamin, 4 gram kubar esrar, 4 adet tabanca, 16 adet tabanca mühimmatı, 1 adet av tüfeği ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Sorguları yapılan şüphelilerden M.Ş.’nin uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde bulundurmak, resmi belgede sahtecilik ve 6136 sayılı kanuna muhalefet olmak üzere toplam 6 adet suç kaydı bulunduğu belirlendi. 
Y.Y.’nin ise uyuşturucu madde bulundurmaktan kaydı bulunduğu öğrenildi. 
M.Ş. ve Y.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti, örgüt kurmak ve benzeri suçlardan toplam 32 kaydı bulunan M.A. ve T.T. ise tutuklanarak ceza evine gönderildi. (HÜSEYİN IŞIK)