15 Temmuz 2017 Cumartesi

SÖKE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİNE HAZIR

SÖKE'DEKİ 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ AKŞAM SAAT 20.00'DE KAYMAKAMLIK ÖNÜNDEKİ CUMHURİYET MEYDANI'NDA BAŞLAYACAK

Söke Kaymakamlığı'ndan bugünkü programla ilgili yapılan açıklamada, "Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kaymakamlığımızca hazırlanan etkinlik programında, şiirler okunacak ve çeşitli video görüntüleri ile 15 Temmuz gecesi Söke’den görüntüler ekrana yansıtılacak. Saat 23:00’den itibaren yürüyüş gerçekleştireceğiz. Yürüyüşün bitiminde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu konuşacak. Akabinde ise demokrasi nöbetine devam edilecek. Bütün Sökelileri, Demokrasi ve Milli Birlik için, meydana bekliyoruz.”denildi.

GECE ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÜCRETSİZ

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Söke Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olan Refik Karataş düzenlediği basın toplantısında, “Bilindiği gibi 15 Temmuz Cumartesi akşamı Söke Kaymakamlığı Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında yürüyüş ve toplantı düzenliyor. Vatandaşlarımızın bu toplantıya daha rahat ve sorunsuz şekilde katılabilmeleri için şehir içi toplu taşıma araçlarımızla destek vereceğiz. Bugün akşam Söke’de şehirici toplu taşıma araçlarımız saat 09.00 ile 01.00 arasında vatandaşlarımızı ücretsiz taşıma yapacak. 4 saat boyunca vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacak.” dedi.

GECE SAAT 24.00'DE ÇORBA DAĞITILACAK

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 15 gecesi gerçekleştireceği ücretsiz ulaşıma ek olarak vatandaşlara çorba ikramında bulunacak.
Başkan Refik Karataş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 15-16 Temmuz tarihlerini bağlayan gece saat 24.00’ten sonra nöbet tutan vatandaşlara çorba vereceğiz. Kooperatif olarak elimizden gelen yardımı yapacağız.”dedi. (HÜSEYİN IŞIK)