28 Temmuz 2017 Cuma

AYDIN CADDESİ TRAFİĞE KAPATILDI

SÖKE'DE AYDIN CADDESİ'NİN ATATÜRK ŞEHİR PARKI İLE CUMHURİYET MEYDANI ARASINDA KALAN BÖLÜMÜ ALTYAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE ULAŞIMA KAPATILDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen çalışmalar kapsamında, Aski ekiplerince abonelere ait içme suyu bağlantıları yenilenecek, kanalizasyon ve yağmur suyu kanalları bakımdan geçirilecek.
Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun asfalt kaplaması yapılarak ulaşıma açılacak.

ALTERNATİF YOLLARIN YETERSİZLİĞİ SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATIYOR

Aydın Caddesinin trafiğe kapatılmasıyla birlikte trafik Namık Kemal Caddesinden verilmeye başlandı. 
Yolların darlığı ve yaşanan yoğunluk nedeniyle, Söke Avcılık Atıcılık İhtisas ve Spor Kulübü önünde uzun araç kuyrukları oluştu. 
Konak Mahallesi Hamam Sokak'ta çift yönlü araç trafiği sürücülere zor anlar yaşattı.
Yetkililer, özel araç sahiplerinin zorunlu kalmadıkça Namık Kemal Caddesi ile Hamam Sokak ve çevre sokakları kullanmamaları uyarısında bulunuyor.

ESNAF ÇALIŞMANIN UZAMASINDAN KORKUYOR

Aydın Caddesindeki çalışmaların ardından işlerinin bıçak gibi kesildiğini söyleyen bölgedeki esnaflar, “Biz zaman zaman trafikten şikayet ediyorduk. Ancak trafik çok önemliymiş. Cadde trafiğe kapanınca müşterilerimiz de bıçak gibi kesildi. Cadde de alt yapı çalışması yapılması ve asfaltlanması iyi. Bizi endişelendiren çalışmaların uzaması. Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli ile görüştük. Bizden 8 günlük bir süre istedi. Bizde tamam dedik. İnşallah 8 gün içinde çalışmalar tamamlanır. 8 günden fazla uzarsa sıkıntıya düşeriz.”dediler.