7 Temmuz 2016 Perşembe

SÖKE'DE KIZ KAVGASI ÖLÜMLE SONUÇLANDI

SÖKE'DE 17 YAŞINDAKİ BİR GENÇ KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Denge Gazetesi'nin haberine göre, Söke'nin Konak Mahallesi'nde Pazartesi günü meydana gelen olayda, Leyla Uçan (16) isimli kızla arkadaşlık yapan Hüseyin Karataş (17), kıza ilgi duyan bir başka genç ve arkadaşları tarafından dövüldü. 
Kavga sırasında vücuduna ciddi darbeler alan ve başını beton zemine çarpan Hüseyin Karataş, hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. 
Bir süre sonra ailesine kafasının çok ağrıdığını söyleyen genç, ardından da bir arkadaşının doğum günü kutlamasına katılmak üzere dışarı çıktı. 
Doğum günü kutlamasında baş ağrısından duramayan Hüseyin Karataş, yeniden evlerine gelince ailesi tarafından önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne oradan da Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Hüseyin Karataş, şiddetli baş ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından götürüldüğü hastanede beyin kanamasından öldü. 
BEYİN KANAMASI ÖLDÜRDÜ
Lise öğrencisi Hüseyin Karataş, kız arkadaşı uğruna yediyi dayaktan sonra kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Ancak genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, beyin kanaması nedeniyle gece saat 02.30’da yaşama gözlerini yumdu. Hüseyin Karataş’ın cenazesi Söke Cem Evinde saat 16.00’da kılınan cenaze namazı sonrası Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
POLİS 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI
Olayla ilgili soruşturma başlatan Söke Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları araştırma sonrasında Hüseyin Karataş’ı döverek ölümüne neden olan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Vahşetin failleri soruşturma sonrasında ortaya çıkarılacak. (BURHAN CEYHAN)