25 Temmuz 2016 Pazartesi

"SIZINTI, ZAMAN, AKSİYON İSİMLERİ TESADÜF DEĞİL"

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ, FETÖ İLE İLİŞKİLİ YAYIN ORGANLARININ İSİMLERİNİN BİRER MESAJ NİTELİĞİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Denge Gazetesi'nin haberine göre, Fethullahçı Terör Örgütü ile ilişkili yayın organlarına verilen 'SIZINTI, ZAMAN ve AKSİYON' isimlerinin tesadüf olamayacağını belirtti. 
FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında başlayan demokrasi nöbetleri aralıksız sürüyor. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'dan ikinci bir emir gelene kadar meydanlardan ayrılmayacağını söyleyen vatandaşlara, AK Parti milletvekilleri de eşlik ediyor. 
Demokrasi nöbetinin 10'uncu gününde AK Parti Milletvekili Kuşadası'nda nöbette bekleyen vatandaşları ziyaret ederken, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 
15 Temmuz gecesine Türk milletinin tanklara, tüfeklere, uçaklara karşı koyarak cesaretini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini söyleyen Savaş, "Türk milletinin cesareti, birlik ve beraberliği ile 15 Temmuz günü karanlık başlayan gece aydınlıkla son buldu" dedi.
Darbe girişiminin yapıldığı gün Ankara'da olduğunu, tankların vatandaşların üzerine nasıl ateş ettiğini gördüğünü ifade eden Mustafa Savaş, "Bunlar ahlaktan yoksun örgüttür. Darbe girişiminin yeni görüntüleri ve bilgileri her geçen gün, gün yüzüne çıkıyor. Bu darbenin organize bir darbe olduğunu, tamamen Cumhurbaşkanımızı bertaraf etmeye yönelik olduğunu görüyoruz. Fakat o gece hesap edemedikleri bir şey vardı. O da Türk milleti. Tarihi şan ve şerefle dolu Türk milleti, darbe girişiminde bulunan herkese hadlerini bildirdi. Sandıkta yenemeyen ve darbeyle bir şeylerini başarabileceklerini düşünen hainler, Türk milletinden gerekli cezayı aldı. Adalet önünde de en ağır cezaları alacaklardır" diye konuştu.
"OHAL SÜRECİ FETÖ'YE KARŞI ALINMIŞ BİR ÖNLEMDİR"
Olağanüstü hal sürecinin FETÖ'ye karşı alınmış bir önlem olduğunu belirten Savaş, "Tüm yapılalara dikkat ederseniz, büyük bir oluşum ile karşı karşıya olduğumuzu göreceğiz. İlk çıkardıkları Sızıntı Dergisi, ardından Zaman Gazetesi ve Aksiyon bunlar birer mesaj niteliğinde. FETÖ'ye dair her şey en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor. Bu sürecin sonunda bu işte parmağı bulunan herkes en ağır şekilde cezalandırılacaktır" ifadelerini kullandı. (MEHMET ÇALIK)