25 Temmuz 2016 Pazartesi

KUŞADASI'NDAKİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 4'E ÇIKTI

KUŞADASI-ÇAMLIK KARAYOLU'NUN YENİKÖY MEVKİİNDE MEYDANA GELEN KAZADA 4 KİŞİ ÖLDÜ, 6 KİŞİ DE YARALANDI

Denge Gazetesi'nin haberine göre; saat 13. 40 sıralarında meydana gelen kazada. Aydın'ndan Kuşadası istikametine seyreden Neşe Erduran kontrolündeki 09 HR 730 plakalı otomobil ile Kuşadası'ndan Aydın istikametine giden Mehmet Erim'in kullandığı 35 DA 715 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 09 HR 730 plakalı araçta bulunan Gamze Dağ, olay yerinde hayatını kaybetti.
Ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minibüsün sürücüsü Mehmet Erim (67), Metehan Dağ (8) ve Adem Karazor (12) adlı yaralılar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Faik Eren (7), Taci Erduran (8), Cemre Cemile Nilsan (1) ve Duygu Nizam'ın tedavilerinin devam ettiği, hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.
HASTA YAKINLARI İLE GÜVENLİKLER ARASINDA ARBEDE YAŞANDI
Feci kaza sonrasında Kuşadası Devlet Hastanesi'ne akın eden hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri, yakınlarının durumunu öğrenmek ve görmek isteyen hasta yakınlarını sakinleştirmekte zorluk çekti. Olayı duyan ve olay yerine giden kazazedelerin yakınları, 35 DA 715 plakalı araç sürücüsü Mehmet Erim'in eriyen asfalttan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen araca çarptığını iddia ettiler. (MEHMET ÇALIK)