25 Temmuz 2016 Pazartesi

FEVZİPAŞA MAHALLESİ'NDE YOL HAMLESİ

SÖKE BELEDİYESİ’NİN FEVZİPAŞA MAHALLESİNDE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Söke’nin Favzipaşa Mahallesi’nde yol yenileme çalışmaları hızlandı. 
Zambak, Zümrüt, Zımba, Zafer, Zorlu ve Zarif Sokakların tamamını kapsayacak ve toplam 40 Bin metrekarelik yol yenilemesinin yapılacağı Fevzipaşa Mahallesi’nde Söke Belediyesi ekipleri parke döşemesine başladı.
Daha önce eski yol kaplaması sökülen Zambak Sokak’ta ASKİ tarafından su parsel bağlantıları gibi çalışmaların tamamlanmasının ardından Söke Belediyesi ekipleri, yeni parke döşeme çalışmasına başladı. 
Diğer taraftan yine eski yol kaplaması sökülen Zarif Sokak’ta ASKİ ekiplerinin altyapı çalışmaları devam ediyor. Burada da altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz Söke Belediyesi tarafından yeni parke taşı döşeme çalışmalarına geçilecek.
Çalışmaları yakından takip eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Belirlediğimiz program dahilinde yol yenileme çalışmalarımız Fevzipaşa Mahallesi ile devam ediyor. Bir kısım çalışmamız da Atatürk Mahallesi’nde sürüyor. İlçemizin yıllardır el değmeyen noktaları başta olmak üzere Sökemizin yol sorunu olan tüm noktalarına elimizin değmesini arzu ediyoruz” dedi.