1 Haziran 2016 Çarşamba

SÖKE'DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

SÖKE'DE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ORTAKLAŞA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OPERASYONDA UYUŞTURUCU VE HIRSIZLIK SUÇLARINDAN ARANAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre; operasyon Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran bir kişinin şehir dışına götürülerek darp edildiği şikayetiyle başladı.

Şikayeti değerlendiren emniyet güçleri silahla yağma, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanmak suçlarından  aranan şüpheli Ö.A.'yı yakalamak amacıyla, bulunabileceği yerlere operasyon gerçekleştirdi.

Aramalar sırasında şüpheli Ö.A. ile birlikte, 11 ayrı suçtan aranan F.T., 8 ayrı suçtan aranan E.Ö ve hakkında arama kaydı olmayan A.D. de yakalandı.

Zanlıların yakalandıkları 09 UD 866 plakalı araçta yapılan aramada, 130 gram kristal tabir edilen uyuşturucu madde, iki çalıntı motosiklet, 4 av tüfeği, bir havalı tüfek, 4 av fişeği, 4 bıçak, bir cep telefonu, bir uyuşturucu içme düzeneği, bir dvd oynatıcı, bir notebook, 2 şarjlı matkap, bir el feneri ele geçirildi. 

Kaymakam Kurtbeyoğlu, Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve kasten adam yaralama suçlarından gözaltına alınan zanlıların sorgularının ardından adli makamlara teslim edileceğini belirtti.