23 Haziran 2016 Perşembe

SÖKE’DE BÜYÜK ASFALT ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİR VE SÖKE BELEDİYESİ'NDEN ASFALT YOL HAMLESİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmaları kapsamında toplam 500.000 metre karelik alanda asfalt çalışması yapılıyor. 
Yuvaca-Atburgazı , Ağaçlı-Söke-Davutlar , Kisir-Güzeltepe-Güneyyaka-Kaygıllı , Eski Özbaşı Yolu’nda çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, aynı zamanda Sarıkemer Mahallesi’nin Menderes ve Birlik Caddeleri’nde de asfalt kaplama çalışması yürütülüyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ağaçlı-Söke-Davutlar ile Yamaç Mahallesi yolunun asfalt kaplamasını bitirdi. 
SÖKE BELEDİYESİ   SON İKİ HAFTADA 31 BİN 500 M2’LİK ASFALT YOL KAPLAMASI YAPTI 
Söke Belediyesi parke yol döşeme çalışmalarına devam ederken, bir yandan da uzun süredir şikayet konusu olan yollarda asfalt yol çalışmalarına hız verdi. 

Özellikle kış aylarında öğretmen ve öğrencilerin şikayetine konu olan Hilmi Fırat Anadolu Lisesi önündeki yolun asfalt kaplaması yapıldı. 

Söke Hilmi Fırat Huzur Evi önündeki İkinci Bahar Sokak’tan başlayıp, TÜV araç muayene istasyonu önüne uzanan tali yolda da asfalt kaplama çalışması yapılıyor.  

Söke ilçe merkezinde Yenikent Mahallesi’nde 38. Sokak’ta da asfalt kaplama çalışması yapıldı.Burunköy mahallesinin uzun süredir çilesi durumunda bulunan mezarlık yolunda da asfalt kaplama çalışması yapıldı. 

Söke Belediyesi ekipleri yakın zamanda Sarıkemer Mahallesi’nde de asfalt yol çalışması yapacak.