22 Ekim 2014 Çarşamba

ÇERÇİOĞLU'NDAN KUŞADASI ZİRVESİ


AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI KUŞADASI İÇİN BİRARAYA GELDİ

Her iki başkanın kurmaylarının da yer aldığı yemekli toplantıda, Kuşadası’nda yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Önder Yegen, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit, Meclis üyesi Nail Özazman’ında hazır bulunduğu toplantıda, Kuşadası’na yapılacak olan yatırımların öncelikleri konuşuldu.

Kuşadası’na seçim öncesi söz verdikleri projelerin çok daha fazlasını hayata geçireceklerini söyleyen Özlem Çerçioğlu, Başkan Kayalı ile birlikte Kuşadası’nın kaderini değiştireceklerini söyledi.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da,“Kuşadası’nın en acil ve önceliği olan arıtma tesisinin gelecek turizm sezonunun başında hizmete girmesi için Müteahhit firma taahhütte bulunmuş. Önümüzdeki günlerde temelini atıp, gelecek yılın ilk aylarında hizmete sokacağımız kapalı pazaryeri projemiz hazır. Parklar, çocuk oyun alanları ile ilgili büyük bir atılım yapacağız.” dedi.