29 Ocak 2018 Pazartesi

TURİZM ATEŞİ KUŞADASI'NDA YANACAK

EGE BÖLGESİ AĞIRLAMA KONAKLAMA TEKNOLOJİLERİ VE EV DIŞI TÜKETİM FUARI KUŞADASI'NDA DÜZENLENECEK 

Efes Kongre Merkezi'nde 21-24 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile turizmin kalbi Kuşadası'nda atacak. 
Türkiye'nin dört yanından gelecek firmalar ve uluslararası katılımcılar, kış ortasında bir kez daha turizm ateşini yakacak. 
Fuarın ilk günü düzenlenecek Turizm Sektör Toplantısı’nda Ege’nin turistik kentlerinin belediye başkanları, görüşlerini paylaşacak. 

EGE'NİN ŞEFİ BELLİ OLACAK

Dünyaca ünlü şeflerin de jüri üyesi olduğu ve katılımı nedeniyle uluslararası hale gelen Ege Şefler Şampiyonası ise lezzet şovu yaşatacak. 
Şampiyona kapsamında Ege'nin şefi de belirlenecek. Ayrıca genç aşçılar ile liseli aşçılar da ünlü şeflerin jüri olduğu yarışmada hünerlerini gösterecek. 
Bu yıl ilk kez ev hanımları da yine mutfakta kıyasıya bir lezzet rekabeti yaşayacak. En güzel yemeği yapan ev hanımlar bu kategoride kupanın sahibi olacak.  

TURİZMCİ 2018'DEN UMUTLU

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Türkiye'de turizmin ilk başladığı yer olmanın verdiği sorumlululukla hareket ederek Kuşadası'nı dünyanın dört bir yanında tanıtmaya devam ettik. Bu çalışmaların meyvesini de toplamaya başlıyoruz. Gelen erken rezervasyon talepleri 2018 yılının sektör açısından iyi bir yıl olacağını gösteriyor” dedi. (HÜSEYİN IŞIK)