8 Ocak 2018 Pazartesi

KOÇLAR CADDESİ YENİDEN DÜZENLENİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'NİN ÖNEMLİ ANA ARTERLERİNDEN OLAN KOÇLAR CADDESİ'NDE YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Koçlar caddesi Söke'miz için en önemli dört caddemizden biri. Burada 6 kurumun yaptığı altyapı çalışmaları nedeniyle asfaltlama çalışmasında gecikme yaşanmıştır.  Pazar ve Çarşamba olmak üzere 2 gün pazar kurulması ve önemli bir giriş konumunda olması, caddemizin önemini arttırıyor. Üç gün sonra biz altyapı çalışmasını bitirip ardından caddenin asfaltlama ve kaldırım çalışmasına başlıyoruz. 15 Ocak tarihinde Koçlar caddemizin altyapı çalışması, asfaltlama ve kaldırım çalışmaları bitirilecek, cadde yeniden trafiğe açılacak. Koçlar Caddesi'nin ardından Albayrak ve İstasyon Caddeleri de asfaltlanacak" dedi. 

FAİK KOCAGÖZ CADDESİ KANALİZASYONA KAVUŞUYOR

Büyükşehir Belediyesi Aski ekiplerince Yenikent Mahallesi Faik Kocagöz Caddesinde başlatılan kanalizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
Bölgede kanalizasyonun olmaması nedeniyle bazı sıkıntıların yaşandığı bilgisi verilirken, Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici, yapılan çalışmadan memnun olduklarını söyledi. 

(HÜSEYİN IŞIK)