17 Ocak 2018 Çarşamba

SÖKE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

SÖKE EMNİYETİ'NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OPERASYONDA, 4 KİŞİ İLE BİRLİKTE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU, SİLAH VE SAHTE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takibe aldıkları 09 YB 091 plakalı otomobili Fevzipaşa Mahallesi Özkaya Sokak’ta durdurdu. 
Araç içerisinde bulunan M.A., Y.Y., A.A. ve M.A., yakalanarak gözaltına alındı. 
Yapılan kontroller sonucunda M.A’nın 11 ayrı suçtan arandığı ve 8 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıldı. 
Şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramalarda; 18.4 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız silah,2 adet şarjör, 30 adet tabanca fişeği ve 1 adet sahte 100 lira ele geçirildi. 
4 zanlı hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, uyuşturucu madde kullanmak, ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler kanuna muhalefet suçundan ve parada sahtecilik suçlarından ayrı ayrı soruşturma başlatıldı. 
Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.Y. uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçundan, M.A. da daha önce işlemiş olduğu gasp suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SÖKE EMNİYETİ SON 15 GÜNDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 9 SUÇLUYU YAKALADI

Söke Emniyeti son 15 günde gerçekleştirdiği operasyonlarda, hırsızlık zanlısı 8 kişi ile gasp olaylarına karışan bir kişiyi yakaladı.
Yapılan operasyonlarda,  5 ruhsatsız tabanca, 38 tabanca fişeği, 20 sahte para, 24,2 gr. Metamfetamin (kristal) ele geçirildi. (HÜSEYİN IŞIK)