23 Ekim 2017 Pazartesi

SÖKE'DE NEFES KESEN KOVALAMACA!

CEZAEVİ'NDEN FİRAR EDEN SABIKALI BİR KİŞİ SÖKE'NİN YENİKENT MAHALLESİ'NDE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Burdur E Tipi Açık Cezaevi'nden firar eden Remzi D.'nin Söke'nin Ağaçlı Mahallesi'ne geleceği ve aracında yüklü miktarda uyuşturucu madde ile silah olabileceği ihbarını aldı.
İhbarı değerlendiren Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Jasat ve Asayiş timleri ile araştırma başlattı.

Hakkında hırsızlık ve 4 adet uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlaması bulunan hükümlü Remzi D.'nin ilçe merkezine gitme ihtimaline karşı da Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildi.

POLİS KOVALARKEN ÇATIDAN DÜŞTÜ
  
Şahsın kullandığı 37 BE 604 plakalı otomobili Yenikent Mahallesi'nde gören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Dur" ihtarında bulundu.
İhtara uymayan Remzi D. engelleme yapan polis aracına çarparak kaçmaya başladı.
Yaşanan kovalamacanın ardından Remzi D. aracını terk ederek yaya olarak kaçmayı sürdürdü. 
Bölgede bulunan evlerin çatısından kaçmaya çalışan Remzi D, çatıdan düşünce yakalandı.
Polis ve jandarma ekipleri direnmeye çalışan Remzi D’yi etkisiz hale getirip gözaltına aldı. 
Remzi D’nin üzerinde ve aracında yapılan aramada 1 tabanca, 1 şarjör, 7 mermi, bir miktar uyuşturucu madde ile 2 bin 615 TL para ele geçirildi. (HÜSEYİN IŞIK)