3 Ekim 2017 Salı

CHP İLÇE BAŞKANI GÜNDÜZ'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN GÜNDÜZ, "DELEGE SEÇİMLERİ ÖNCESİ PARTİ BİNASINDA YAPTIKLARI TOPLANTIYI İZİNSİZ KAYIT ALTINA ALMAYA ÇALIŞAN BİR KİŞİ HAKKINDA EMNİYETE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUKLARINI SÖYLEDİ

Hüseyin Gündüz yaptığı açıklamada, suç duyurusunda bulundukları kişinin Büyükşehir Belediyesi’nde kameraman olarak çalıştığını ve parti üyesi olmadığını iddia etti.
Söz konusu kişinin Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı tarafından gönderildiğini de öne süren Gündüz, "Gençlik Kolları Başkanımız. Acı ama gerçek. Üzücü olan burası. Parayla pulla algılar oluşturuluyor. Partiye uzun yılar görev yapan isimlerin de bu türlü olayların içine girmesi üzücü. Bu isimleri de zamanı gelince açıklar, konuşuruz. Partiyi toparlaması gerekenler nasıl oluyor da böyle şeyler yapıyor. Yazıklar olsun” dedi.
Parti içinde kumpas peşinde olanların kendi kazdıkları kuyuya düşecekleri kaydeden Hüseyin Gündüz, "Yüksek Disiplin Kurulu tarafından partiden ilişkisi kesilen birinin Büyükşehir Belediyesi’nde hala yetkili olmasını anlayamıyorum. Partide milletvekilliği yapmış, partiye hizmet etmiş kişilerinde böyle insanlarla iş birliği içinde olmasına anlam veremiyorum. Herhalde o arkadaşlarımızda, büyüklerimizde akıl tutulması var. Bu partinin bu ellerden kurtulması gerekir ki; Aydın rahat nefes alsın. Bizim sırtımızdan alınan gelirlerle elde edilen rantın toplum yararına kullanılması gerekirken, toplumun yanlış yönlendirilmesinde kullanılmasını kınıyorum." şeklinde konuştu. (NUMAN ÖLMEZ)