20 Ekim 2017 Cuma

KILIÇDAROĞLU, "ADAYIMIZ ÇERÇİOĞLU'DUR"

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Denge Gazetesi'nin haberine göre, Kılıçdaroğlu bu açıklamayı Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda düzenlediği "Muhtarlar Çalıştayı"nda yaptı.
Kılıçdaroğlu,  "Kendisi her türlü hizmeti veriyor ama 'daha çok yapacaklarımız var' diyor. Evet Sayın Başkan Çerçioğlu, daha çok yapacaklarınız var ve önümüzdeki dönemde de o yapacaklarınız için size her türlü imkanı sağlayacağız. Gelecek dönem Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Özlem Çerçioğlu'dur" dedi. 
Kılıçdaroğlu'nun bu sözü üzerine Özlem Çerçioğlu, salonda bulunan muhtarlar tarafından uzun süre alkışlandı.

"HALK DESTEK VERİYORSA BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR"

Demokrasilerde en büyük ölçünün halkın desteği olduğunu vurgulayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Halk destek veriyorsa başımızın üstünde yeri var. Her kuruşun hesabını millete vereceksin, herkese hizmet götüreceksin. 'Bunlar bize oy vermedi, bu Belediye Başkanı başka partili' deyip 'Ben buraya hizmet götürmem' anlayışında olmayacak. Her yere hizmet götürülecek. Oy versin veya vermesin her vatandaşa ulaşılacak. Sadece kendi partilisine hizmet götürüp, diğerini görmezse ayrışma çıkar. Toplumu böleriz. En büyük sıkıntı da ayrışmadan kaynaklanır. Bizim bir ve beraber olmaya ihtiyacımız var. Bir ve beraber olacağız ki, güçlü olalım." (EDİZ VERDİOĞLU)