31 Ekim 2017 Salı

ÖĞRENCİLER BAFA GÖLÜ KIYISINDA TEMİZLİK YAPTI

SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA SERÇİN'DE ÖRNEK BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafa Gölü çevresinin tanıtımı amacıyla oluşturulan Serçin Ekoturizm Merkezi'ne gelen Söke İşletme Fakültesi "Girişimcilik Topluluğu" üyesi öğrenciler, Bafa Gölü kıyısında çevre temizliği yaptı.
Büyükşehir Belediyesinin ulaşım, yiyecek ve temizlik aracı desteği sağladığı etkinlikte, öğrenciler, göl kıyısında ve mahalle içerisindeki çöpleri topladılar.
Köy halkının hazırlamış olduğu meydan sofrasında vatandaşla birlikte kahvaltılarını yapan Söke İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Fatma Nevval Genç ve öğrencileri keyifli vakit geçirdi.
Söke İşletme Fakültesi Dekanı Fatma Nevval Genç yaptığı açıklamada, "Söke'de yaşadığımız için bizler de Serçin'e dikkat çekmek istedik. Bafa Gölü'nü ilk kez gördük. Öğrencilerimizi buraya getirmemizin amacı yaşadıkları kentte çevre bilincini sağlamak" dedi. 
Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de, “Serçinde kıyı temizliği yaptık. Bu bizim için önemli. Hem bu bölgenin temiz ve doğal kalabilmesi hem de öğrencilerin bölgeyi tanıması açısından iyi bir etkinlik oldu” diye konuştu. (HÜSEYİN IŞIK)